Skip to content

Byggbolag

Vi hjälper er att ta fram och leverera de produkter och lösningar som er kund önskar. Vi kan dessutom berätta och ge råd om vad som faktiskt fungerar i verkligheten i olika entrémiljöer, inte bara på ritningen.​

Skrapgaller i entré till byggprojekt för byggföretag.

Skrapgaller

När det gäller utvändiga skrapgaller, så förespråkar vi tandad gallerdurk (Atlasgaller) som klarar vintern betydligt bättre än slät gallerdurk som lätt blir för hal.

Viktigt är också att dimensionera och dela upp durkarna i flera minder sektioner i förhållande till ramen, för att få rätt bärighet och styrka i hela konstruktionen.

Skrapmatta i entré på Jula

Skrapmattor och torkmattor

Det finns många olika fabrikat och modeller av skrapmattor i lika många prisklasser. Fortfarande förekommer det dock lite för ofta samma typ av skrapmatta i bygghandlingarna som det gjorde för över 50 år sedan. Trots att produktutvecklingen har gått framåt och miljökraven har ändrats en hel del sedan dess.

Grönt och hållbart byggande

Vi kan berätta vad som är bäst för miljön och för människorna som skall bo i husen ni bygger. Tar man sig lite tid och tänker rätt från början, så blir det stora miljövinster.

Hur kan vi hjälpa ditt byggbolag?

Kontakta oss så delar vi gärna med oss av våra erfarenheter från verkligheten.

Ring oss på 072-222 11 90 eller fyll i kontaktformuläret.